Forsiden Årets Fiskefestival Årets Sponsorer Billedgalleri Formålet Fiskefestival Arkiv Hvor    

 

 

 

Strandby Fiskefestival, arrangeres af Lions Club Bannerslund. Strandby Fiskefestival har været afholdt hvert år siden 1997, kun afbrudt af vores deltagelse i Nordisk Sejlads i Strandby 2001 og 2006, og har i alle årene været en væsentlig del af klubbens indtægts grundlag.
Fiskefestivalen afholdes hvert år den næstsidste lørdag i juni måned i Auktionshallen på Strandby Fiskerihavn.
Arrangementet afholdes i nært samarbejde med Strandby Fiskeriforening og de lokale fiskeeksportører, fiskere og fiskerivirksomheder.

Fiskefestivalen er blevet et tilløbsstykke som tiltrækker gæster langvejsfra – langt uden for vores lokalområde. Her mødes man til hygge på kajen, masser af god underholdning, dejlige fiskeretter og fine tilbud på friske fisk. Her finder man en plads i solen blandt glade mennesker; nyder et krus øl og lader musikken og sømandssangene åbne for hvilepulsen og velværet.

Fiskefestivalen på havnen i Strandby er helt sin egen.
Vi satser på det enkle; på gode råvarer i både fisk og fornøjelser; og på nærvær.

Formålet med Strandby Fiskefestival er gennem medlemmernes frivillige indsats, fiskeribranchens sponseringer, erhvervsvirksomhedernes støtte og publikums opbakning at skabe et økonomisk grundlag for Lions Bannerslund humanitære og velgørende arbejde i lokalområdet, nationalt og internationalt.

Læs om Jacob Birkbak's oplevelser.

Overskuddet går ubeskåret til ovennævnte formål. En krone til Lions er en krone givet til humanitær arbejde.

ansøgning 2016

©Bannerslund